Bądź Gospodynią

Wybierz język

Wstecz

Szybko marynowana czerwona cebula

Dodaj do moich przepisów
całkowity czas
32 min
trudność
łatwy
czas przygotowania
10 min
czas oczekiwania
12 min
Czas gotowania
10 min

Etapy przygotowania

  1. Połącz wodę, oba octy, cukier i sól w małym rondelku i doprowadź do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut. Zdejmij z ognia i pozostaw do ostygnięcia.
  2. Podczas gdy zalewa się gotuje, obierz i przekrój cebulę na pół, a następnie cienko pokrój obie połówki.
  3. Umieść pokrojoną czerwoną cebulę w the Ultimate Silikonowej Torbie Średniej 1L. Ostrożnie wlej schłodzoną zalewę do torby.
  4. Dokładnie zamknij, a następnie umieść w lodówce w pozycji pionowej. Aby uzyskać najlepsze rezultaty, pozostaw na noc przed spożyciem.
Dodaj do moich przepisów Drukuj przepis
Składniki

Dla 4 porcji

  • 120 ml wody
  • 60 ml octu białego
  • 60 ml octu jabłkowego
  • 30 ml cukru
  • 7 ml soli
  • 1 czerwona cebula średniej wielkości
Odkryj nasze produkty w najnowszym Katalogu Jesień - Zima 2024/25
Pokaż
  • Szybka dostawa
  • Ochrona kupujących & ochrona danych
  • Bezpieczna płatność z szyfrowaniem SSL