Bądź Gospodynią

Wybierz język

Wstecz

Marynata miodowo-musztardowa

Dodaj do moich przepisów
całkowity czas
18 min
trudność
łatwy
czas przygotowania
10 min
czas oczekiwania
8 min

Etapy przygotowania

  1. Dodaj wszystkie składniki z wyjątkiem mięsa do the Ultimate Silikonowej Torby dużej 1.8 L i wymieszaj do połączenia.
  2. Dodaj mięso, zamknij torbę, usuwając jak najwięcej powietrza. Po szczelnym zamknięciu wymieszaj zawartość torby, aby dokładnie pokryć mięso marynatą. Umieścić w lodówce w pozycji pionowej na co najmniej 1 godzinę, ale najlepiej na całą noc, aby uzyskać jak najwięcej smaku.
  3. Ugotuj według uznania.
Dodaj do moich przepisów Drukuj przepis
Składniki

Dla 4 porcji

  • 30 ml oliwy z oliwek
  • 30 ml musztardy Dijon
  • 30 ml miodu
  • 15 ml mysztardy francuskiej ( z gorczycą)
  • 15 ml octu jabłkowego
  • 2 ml czosnku granulowango
  • Sól i pieprz do smaku
  • 680 g mięso do wyboru (kurczak, wołowina...)
Odkryj nasze produkty w najnowszym Katalogu Jesień - Zima 2024/25
Pokaż
  • Szybka dostawa
  • Ochrona kupujących & ochrona danych
  • Bezpieczna płatność z szyfrowaniem SSL